Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection έρχεται με local co-op

*
Φαίνεται πως η “αναγέννηση” του κλασσικού και πολυαγαπημένου τίτλου Ghosts ‘n Goblins (με το Ghosts ‘n Goblins Resurrection) που είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards- δεν έρχεται με άδεια χέρια, αφού όπως μας ενημερώνει η Capcom το reboot του παιχνιδιού καταφθάνει στα ψηφιακά ράφια του Nintendo Switch με την προσθήκη local co-op.

Στο πλευρό του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Αρθούρο, θα βρίσκεται πλέον ένα ρόστερ τριών διαφορετικών υποστηρικτικών χαρακτήρων, τον έλεγχο των οποίων θα αναλαμβάνει ο δεύτερος παίκτης. Οι Barry, Kerry και Archie, όπως αποκαλύπτουν εμμέσως πλην σαφώς τα ονόματα τους θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εμπόδια (μτφ. barricades) για προστασία, να φέρουν εις πέρας (μτφ. carry) την πίστα παρά τους κινδύνους και να χτίσουν γέφυρες που θα βοηθήσουν τον Arthur να διασχίσει δυσπρόσιτες περιοχές.




Ακολουθεί η περιγραφή του τίτλου από την Capcom:

Σχετικά
Το αγαπημένο franchise επιστρέφει, καθώς το Ghosts ‘n Goblins Resurrection σηματοδοτεί την ηρωική επιστροφή της σειράς, η οποία έκανε το ντεμπούτο της πριν από 35 χρόνια. Αποτίνοντας φόρο τιμής στα Ghosts ‘n Goblins και Ghouls ‘n Ghosts, ο τελευταίος τίτλος συνδυάζει το γνωστό action platforming της σειράς με γραφικά που μοιάζουν να ξεπήδησαν από κάποιο παραμύθι, φέρνοντας νέες προκλήσεις.

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection θα ακολουθήσει για άλλη μια φορά τον γενναίο ιππότη Αρθούρο καθώς τρέχει, πηδά και μάχεται μέσα από τα τρομακτικά στάδια του Demon Realm, έναν δαιμονικό κόσμο φαντασίας. Ο Αρθούρος πρέπει να ξεπεράσει αμέτρητους εχθρούς στην προσπάθειά του να σώσει την πριγκίπισσα από τις ύπουλες προσπάθειες του Demon Lord να την κλέψει. Οι γενναίοι ιππότες θα πρέπει να προχωρήσουν με ιδιαίτερη όμως προσοχή καθώς παραμονεύουν τρομακτικοί κίνδυνοι, συμπεριλαμβανομένων γνωστών εχθρών όπως οι Zombie, Skeleton Murderer, Pigman και Red Arremer.

Βασικά χαρακτηριστικά
Μια Πομπώδης Επιστροφή - Ο Αρθούρος επιστρέφει για μια νέα γεμάτη δράση platforming περιπέτεια στην εμβληματική σειρά Ghosts ‘n Goblins, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά στα “ουφάδικα” το 1985.

Εκσυγχρονισμένα, Παραμυθένια Γραφικά - Με γοητευτικά νέα γραφικά που θυμίζουν ζωντανές εικόνες εικονογραφημένων παραμυθιών, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν ένα πλήρως αναγεννημένο οπτικά Ghosts 'n Goblins, το οποίο επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ σύγχρονου και νοσταλγικού.

Νέοι και Παλιοί Εχθροί - Γνωστές απειλές αλλά και οι νέοι τρόμοι περιμένουν τον Αρθούρο στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το κακό. Εκτός από τους νέους όμως εχθρούς, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να αντιμετωπίσουν παλιούς γνωστούς όπως οι Zombie, Skeleton Murderer και Woody Pig μαζί με αξέχαστα bosses, συμπεριλαμβανομένων των Cyclops και Shielder.
Νέα Όπλα, Μαγείες και Δεξιότητες - Το παιχνίδι διαθέτει το γνωστό και δοκιμασμένο κατάλογο όπλων της Ghosts ‘n Goblins σειράς όπως το Lance και το Dagger, καθώς και νέα όπλα όπως το Hammer και το Spiked Ball. Το ανανεωμένο οπλοστάσιο του Αρθούρου περιλαμβάνει επίσης διάφορους τύπους δεξιοτήτων και μαγείας, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν ξόρκια που αλλάζουν το παιχνίδι, μεταξύ των οποίων τα Firewall και Thunderstorm.

Λειτουργίες Δυσκολίας - Είτε “παλιοί” είτε καινούριοι στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν πόσο επικίνδυνο θα είναι το ταξίδι του Αρθούρου επιλέγοντας μία από τις τρεις λειτουργίες δυσκολίας: Squire, Knight και Legend. Νέα στον τίτλο είναι η λειτουργία Page, η οποία επιτρέπει στους μη δοκιμασμένους μαθητευόμενους να κάνουν respawn επί τόπου, έχοντας απεριόριστη ζωή.

Partner Up - Με την τοπική λειτουργία co-op δύο παικτών, οι παίκτες μπορούν να φέρουν ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας τους στις περιπέτειες τους στο Demon Realm. Ο δεύτερος παίχτης θα μπορεί να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις χαρακτήρες: τον Barry, ο οποίος δημιουργεί εμπόδια για προστασία, τον Kerry, ο οποίος “κουβάλα” τον Αρθούρο στις δύσκολες περιοχές και ο Archie, που δημιουργεί γέφυρες για να διασχίσει.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει οριστεί για την επόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουάριου 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*