Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το God of War και άλλα games του PS4 στα ελληνικά

*
Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα δούμε αρκετά παιχνίδια του PS4 στα ελληνικά, όπως ανακοίνωσε η ελληνική ομάδα του PlayStation σε ειδικό media event που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, το ελληνικό team ανακοίνωσε πως το God of War θα κυκλοφορήσει μεταγλωττισμένο στα ελληνικά (σαφώς και με επιλογές για υπότιτλους για όσους επιθυμούν την αγγλική γλώσσα), ενώ αποκαλύφθηκε πως αρκετά παιχνίδια ακόμη θα ακολουθήσουν. Πρώτη στάση θα γίνει τον Μάρτιο με τίτλους του PlayLink (το That’s You επιβεβαιώνεται από αρκετές πλευρές), κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε και αρκετά από τα games που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε αυτή την κατηγορία να patchάρονται με επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.



Περισσότερα για το θέμα θα μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες, προς το παρόν σας αφήνουμε με αυτές τις πληροφορίες και μερικές ακόμη που δεν μπορούμε ακόμη να αποκαλύψουμε. Το 2018 πάντως θα μας βρει να συναντάμε την ελληνική γλώσσα σε πολλά games του PS4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*