Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Goodboy Galaxy είναι το πρώτο παιχνίδι για Game Boy Advance μετά το 2008 (trailer)

Μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα, το Goodboy Galaxy, το πρώτο εμπορικό παιχνίδι για Game Boy Advance μετά το 2008, πέτυχε τον στόχο χρηματοδότησης μέσω Kickstarter. Στις 27 Αυγούστου ξεκίνησε η σχετική καμπάνια για την αναζήτηση £18.000 και την επόμενη το ποσό είχε ξεπεράσει τις £58.000.

Οι developers του Goodboy Galaxy είναι δύο. Οι Rik Nicol και Jeremy Clarke, που εργάζονταν σε studio ανάπτυξης παιχνιδιών για φορητές συσκευές στην Ολλανδία. Είναι μια περιπέτεια που βασίζεται στην εξερεύνηση και το gameplay του φέρνει αρκετά σε εκείνο των Cave Story και Metroid.


Το πλάνο των δύο προγραμματιστών είναι να λανσάρουν το Goodboy Galaxy σε μορφή cartridge για το GameBoy Advence ως προϊόν aftermarket, δίχως την οποιαδήποτε επίσημη έγκριση από πλευράς Nintendo. Μια τεχικά καλύτερη έκδοση για PC ή Nintendo Switch βρίσκεται στα σκαριά.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το demo, θα το βρουν στον Itch.io.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*