Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Stadia έρχεται στο Chromecast με Google TV στις 23 Ιουνίου

*
Μέχρι στιγμής η Google, υποστήριζε το Google Stadia, σε Chrome browser, smartphones, tablets και Chromecast Ultra. Πλέον, από τις 23 Ιουνίου, το Google Stadia έρχεται και στην απλή έκδοση του Chromecast με Google TV, όπως επίσης, σε επιλεγμένες συσκευές Android TV αλλά και σε NVIDIA Shield TV και Shield TV Pro.

Πιο συγκεκριμένα, Hisense Android Smart TVs (U7G, U8G, U9G); Onn FHD Streaming Stick UHD Streaming Device, Philips 8215, 8505, OLED 935/805 Series Android TVs, Xiaomi MIBOX3 και MIBOX4 είναι οι Android συσκευές που θα έχουν πλήρη υποστήριξη της υπηρεσίας της Google.

Ακόμα και αν μια Android συσκευή δεν συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω, οι κάτοχοι της θα μπορούν να δοκιμάσουν πειραματικά το Google Stadia, μέσω του play store. Φυσικά για τα παιχνίδια μπορεί να γίνει χρήση του Stadia Controller ή οποιουδήποτε συμβατού bluetooth controller.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*