Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition περιλαμβάνει τα αρχεία του Hot Coffee sex mini-game

*
Το Hot Coffee sex mini-game είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην Rockstar Games, αλλά τα αρχεία του βρίσκονται (μαζί με άλλα που υποτίθεται πως είχαν αφαιρεθεί) στα αρχεία του Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως αποσύρει για κάποιες ημέρες την έκδοση του τίτλου για PC για να αφαιρέσει αρχεία που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο παιχνίδι. Μαζί με όλα τα άλλα, οι dataminers εντόπισαν μέχρι και μουσικά κομμάτια που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον, καθώς τα δικαιώματά τους έχουν λήξει.



Για όσους δεν θυμούνται, το Hot Coffee sex mini-game στοίχισε στην Take-Two 20 εκ. δολάρια, καθώς η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια. Πρόκειται για μια αποστολή του San Andreas, όπου στους παίκτες παρουσιαζόταν η σεξουαλική πράξη ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και την κοπέλα του, όταν και βρίσκονται στο σπίτι της για… «καφέ» και ο χρήστης είχε τον έλεγχο εντολών στη λογική mini-game.

HOT COFFEE DEFINITIVE EDITION pic.twitter.com/BOPXopDejI

— Kamui (@ThisPurpleCat) November 11, 2021


Το περιεχόμενο αυτό αφαιρέθηκε πριν την τελική έκδοση του τίτλου σε PS2, Xbox και PC, αλλά οι παίκτες εντόπισαν σχετικά αρχεία και το τμήμα εμφανίστηκε μέσω mod. Η εξέλιξη αυτή άλλαξε τον ηλικιακό χαρακτηρισμό του παιχνιδιού και έτσι απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του σε κάποιες χώρες. Η υπόθεση έληξε το 2009 με την Take-Two να έχει πληρώσει 20 εκ. δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Grove Street Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rockstar

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*