Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το H1Z1 έρχεται στο PlayStation 4

*
Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το PlayStation Blog, η open beta του free-to-play battle royale game H1Z1 θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου. Επιπλέον έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές για την closed beta. Η εταιρεία ανάπτυξης σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη δράση, για το λόγο αυτό θα υπάρχουν περισσότερα οχήματα, όπλα και ταχύτερα matches. Από όπλα θα προστεθούν τα KH43, Marauder, MK46, Combat Shotgun, CNQ-09 και Scout Rifle. Τα matches θα διαρκούν το πολύ έως 15 λεπτά και το αέριο θα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ακόμα οι παίκτες του H1Z1 θα πρέπει να αναζητοτούν συνεχώς κουτιά με προμήθειες, που θα τους παρέχουν πρόσβαση σε καλύτερα όπλα. Όσοι τώρα μπορούν να διαθέσουν κάποια χρήματα, έναντι $29,99 μπορούν να προπαραγγείλουν το Nemesis bundle, που θα περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από bonus cosmetic items.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*