Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hades είναι το πρώτο video game που τιμήθηκε με Hugo Award

*
To Hades είναι το πρώτο video game που κερδίζει Hugo Award, τα οποίο απονέμονται ετησίως στις καλύτερες δημιουργίες επιστημονικής και άλλων ειδών φαντασίας. Παρά το γεγονός ότι έως τώρα δεν υπήρχε κατηγορία αφιερωμένη στα video games, φέτος η World Science Fiction Convention αποφάσισε να δημιουργήσει μία και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μονιμοποίησή της. Το Hades άφησε πίσω του τα The Last of Us: Part 2, Spiritfarer, Final Fantasy VII Remake, Animal Crossing: New Horizons και Blaseball. Ο Greg Kasavin, creative director της Supergiant Games ευχήθηκε να μπορούσε να ήταν παρών στα Hugo Awards, όπου θα εκφωνούσε λόγο εκ μέρους όλης της ομάδας ανάπτυξης. Σημείωσε ότι είναι ευγνώμων που η επιτροπή αναγνωρίζει τη δουλειά που γίνεται σε αυτή την κατηγορία αλλά και τον κόπο της ομάδας του. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Πραγματικά ότι και ν άπω για αυτή την παιχνιδαρα θα είναι πολύ λίγο .ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια .απίστευτο κόλλημα πανεξυπνονπαιχνιδι και τελείως πρότυπος τρόπος για να εξελιχθεί το στορυ του χαρακτήρα.πραγματικα έπος.

*