Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hades κατέκτησε συνολικά 9 βραβεία στο IGDA Global Industry Game Awards

*
Το Hades της Supergiant Games κατέκτησε συνολικά 9 βραβεία στα Global Industry Game Awards της International Game Developers Association (IGDA). Συνολικά απονέμειν πάνω από 39 βραβεία, με το Hades να λαμβάνει τα περισσότερα από αυτά, καθώς αφού κέρδισε σχεδόν το 1/4 των κατηγοριών. Σύμφωνα με το site της IDGA, το παιχνίδι κέρδισε τις εξής κατηγορίες: 2D Animation, 2D Character Design, UI Art, Voice Acting, Systems Design, UI/UX, Dialogue, Narrative Design και Representation.

Άλλοι μεγάλοι νικητές ήταν το Ghost of Tsushima με συνολικά τέσσερα awards, με το The Last of Us Part II και το Half-Life: Alyx να κερδίζουν συνολικά από τρία awards.

Η εκδήλωση αυτή δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ των IGDA και της Devcom Developer Conference της Gamescom με σκοπό να "καλύψουν την έλλειψη game awards που επισημαίνουν τα κατορθώματα ατόμων και των ομάδων τους".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Κάποτε ήξερα ενα παλικάρι εδώ στο σαιτ που μετρούσε τα βραβεία σε ενα παιχνίδι..... δυστυχώς η ζωή τα φέρνει μπούμερανγκ. Στο σοβαρό του πράγματος όντως πρέπει να δούμε τι έχει γίνει με το Alyx.

      • joehok
      • Εντάξει δεν έχει και πο σημασία τι άρεσε σε μένα για κάποιον άλλο εκτός απο μένα. όπως είπα άλλος μετρούσε βραβεία και τώρα έχει εξαφανιστεί......εχωντας παίξει ολες τις σημαντικές κυκλοφορίες του 20 ουσιαστικά doom tsusima lou2 hades flight simu dreams ff7 etc...... νομίζω ολα σε half alyx πρέπει να είναι ενα τίποτα.

*