Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Halo: Infinite θα έχει δυναμικό καιρό αλλά αφαιρούνται οι Elites και τα dual-wield weapons

*
Η ομάδα ανάπτυξης 343 Industries πραγματοποίησε ένα livestream στο οποίο έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Halo: Infinite. Μεταξύ άλλων, το studio αποκάλυψε πως το παιχνίδι θα έχει δυναμικό καιρό, το οποίο θα περιλαμβάνει μηχανισμούς αέρα και ομίχλης ενώ καταιγίδες και χιονοθύελες θα προστεθούν με μελλοντικό update.

Ακόμη, η ομάδα ανάπτυξης εξήγησε το πως θα λειτουργήσει το κομμάτι του open-world. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν το πως θα προσεγγίσουν μια αποστολή, λειτουργία εμπνευσμένη από το Silent Cartographer mission του αρχικού παιχνιδιού. Αν και υπάρχουν πολλοί εχθροί για τον Master Chief, το Halo: Infinite δεν θα έχει εχθρική άγρια ζωή.

Τέλος, ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι θα λείπουν τα dual-wield weapons, όπλα που υπήρχαν από το Halo 2, ενώ δεν θα μπορείτε να παίξετε ως Elite, καθώς 'η ιστορία του παιχνιδιού είναι βασισμένη στον Master Chief και τον Spartan'.

Το Halo: Infinite θα κάνει το ντεπούτο του το Φθινόπωρο του 2021. Αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν τα τέλη του 2020, ωστόσο μεταφέρθηκε διότι το gameplay showcase δεν εντυπωσίασε καθόλου τους fans.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*