Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hood: Outlaws & Legends μας παρουσιάζει τον Brawler στο νέο trailer του

Η Focus Home Interactive κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι της Sumo Digital, Hood: Outlaws & Legends που παρουσιάζει το Brawler Class.

Οι Brawlers στο Hood: Outlaws & Legends είναι οι απόλυτοι μαχητές σε μάχες σώμα με σώμα. Εξοπλισμένοι με ένα θανατηφόρο σφυρί θα συνθλίψουν οποίον βρεθεί στον δρόμο τους. Με την ιδική τους ικανότητα, “Wrath” οι Brawlers θα ωθήσουν τις δυνάμεις τους στα άκρα, αυξάνοντας ραγδαία το durability και το stamina τους για να αφανίσουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Το Hood: Outlaws & Legends είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει PvP και PvE, στο όποιο μια ομάδα παρανόμων προσπαθεί να κλέψει θησαυρό από την κυβέρνηση, σε έναν σκοτεινό και βίαιο μεσαιωνικό κόσμο. Ομάδες δύο παικτών διαγωνίζονται στο ποιός θα κάνει την τέλεια ληστεία, σε ένα περιβάλλον γεμάτο από AI guards. Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν σωστή χρήση των abilities και των skills τους για να πετύχουν τον στόχο τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*