Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hulu φέρνει 4K περιεχόμενο στο Xbox One

*
Το Hulu αποφάσισε να ρίξει ξανά το βάρος του στο 4K περιεχόμενο από το φετινό καλοκαίρι και πλέον το φέρνει και στο Xbox One. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως όλο το σχετικό υλικό σε αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμο πλέον στην κονσόλα της Microsoft, ενώ έρχεται σύντομα σε Amazon Fire TV και LG WebOS, με περισσότερες συσκευές να ετοιμάζονται να προστεθούν στο άμεσο μέλλον. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το Hulu επένδυσε αρκετά στο 4Κ από το Δεκέμβριο του 2016, ωστόσο σε κάποια χρονική στιγμή οι υπεύθυνοι αποφάσισα να μην ρίξουν άλλο βάρος εκεί. Πλέον το 4Κ παίζει και πάλι σημαντικό ρόλο για την πλατφόρμα και θα προσφέρονται από εκεί παραγωγές όπως τα The Handmaid’s Tale, The First, Castle Rock και Catch-22. Τα περισσότερα από τα Hulu Originals θα παρέχονται πλέον σε 4K Ultra HD και στα 16Mbps.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές του Hulu έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, αφού πλέον έχουν φτάσει τα 28 εκατομμύρια, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 12% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*