Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Humble Bundle στηρίζει την Αυστραλία μέσα από το νέο του πακέτο

*
To Humble Bundle ως ένδειξη αλληλεγγύης απέναντι στις πυρκαγιές που πλήττουν την Αυστραλία, κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο τίτλων για PC. Το Australia Fire Relief Bundle περιλαμβάνει 29 τίτλους (μαζί με DLCs) για το PC στην τιμή των 22,38€, με τα συνολικά έσοδα από τις αγορές να προορίζονται για ενίσχυση της Αυστραλίας.

Αναλυτικά οι τίτλοι που περιλαμβάνει το Australia Fire Relief Bundle:
Hollow Knight, Void Bastards, Armello, Euro Truck Simulator 2 (μαζί με το Australian Paint Jobs Pack), Duck Game, Hand of Fate 2, Paradigm, Crawl, The Adventure Pals, Regular Human Basketball, Satellite Reign, Hacknet (μαζί με το Labyrinths DLC), Mr. Shifty, Primal Carnage: Extinction, Assault Android Cactus+, The Haunted Island: A Frog Detective Game, FRAMED Collection, Think of the Children, Feather, Tower of Guns, Rising Dusk, Death Squared, Paperbark, Quest of Dungeons, The Stillness of the Wind, The Gardens Between, PAPER FIRE ROOKIE, Masquerade: The Baubles of Doom, Machinarium.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*