Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το IRL του Twitch “ζητά” τα vlog σας

Μέρος από την πίτα των vloggers θέλει το Twitch και για αυτό το λόγο δημιούργησε το IRL. Μέσω αυτού του νέου channel επιτρέπει σε streamers να μοιράζονται γεγονότα από την προσωπική τους ζωή, τις εμπειρίες τους από ένα event κ.λπ. Στην ουσία προσπαθεί να προσελκύσει vloggers και content που δεν σχετίζεται με το gaming και μοιραία να αρπάξει μερίδιο από YouTube και Facebook. Για να γίνουν ασφαλώς όλα αυτά πιο εύκολα σύντομα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Twitch app στις φορητές συσκευές για να καταγράψουν οτιδήποτε θελήσουν. Βέβαια υπάρχουν περιορισμοί στο τι και πως μπορείτε να καταγράψετε, όπως η απαγόρευση 24ωρης καταγραφής χώρων σε σπίτι ή υλικού που καταγράφεται από άτομο που οδηγεί ταυτόχρονα κ.λπ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*