Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Japan Studio αφαιρέθηκε από το site του PlayStation

*
Το Japan Studio δεν υπάρχει πλέον στην επίσημη σελίδα του PlayStation. Όπως φαίνεται, παρόλο που τον προηγούμενο μόλις μήνα, το studio υπήρχε στην σελίδα, δίπλα σε Insomniac Games, Naughty Dog και Guerrilla, πλέον την θέση του έχει πάρει η Team Asobi, γνωστή για την δουλειά της στο Astro’s Playroom.

Όπως αναφέρεται σε πολλές ιστοσελίες του εξωτερικού, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για το ιστορικό studio από τον περασμένο Νοέμβριο. Το Japan Studio, σύμφωνα με αναφορές, δεν ήταν κερδοφόρο τα τελευταία χρόνια, και σιγά σιγά παραμερίστηκε από την Sony. Την 1η Απριλίου ξεκίνησε και επίσημα η αναδιοργάνωση του, με πολλούς από τους developers είτε να σταματούν να εργάζονται στην Sony με την λήξη του συμβολαίου τους, είτε να μεταφέρονται σε άλλες ομάδες ανάπτυξης. Φαίνεται πως δεν θα δούμε καινούργιο project από το studio που δημιούργησε τα Ape Escape, Patapon και Gravity Rush.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*