Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το KORG Gadget έρχεται στο Nintendo Switch

*
Το KORG Gadget αναμένεται να διατεθεί το 2018 για το Nintendo Switch επιτρέποντας στους κατόχους της κονσόλας να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική. Την άνοιξη του 2018 θα έχουν τη δυνατότητα έως και τέσσερις παίκτες να συνεργαστούν την ίδια στιγμή στο KORG Gadget για να συνθέσουν τα δικά τους κομμάτια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν οι δύο εταιρείες, καθώς στο παρελθόν είχαν ξανά ενώσει τις δυνάμεις τους για τα KORG M01D και KORG DSN-12 του Nintendo 3DS. Αρχικά, το KORG Gadget κυκλοφόρησε για iOS και MAC, με το πρόγραμμα να διαθέτει 30 διαφορετικούς μηχανισμούς από synthesizers και drums. Πλέον, οι κάτοχοι του Switch θα είναι σε θέση να παράγουν μουσική -σχεδόν- από οποιαδήποτε είδος επιθυμούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*