Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Knockout City θα γίνει free-to-play την Άνοιξη (trailer)

Η Velan Studios ανακοίνωσε ότι με την έναρξη της 6ης σεζόν του Knockout City την προσεχή Άνοιξη, ο τίτλος θα γίνει free-to-play. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι θα είναι πλέον self-published από το studio που το δημιούργησε και δε θα διανέμεται πια από την Electronic Arts.

Πριν φτάσουμε όμως στην 6η σεζόν του Knockout City έπεται το Season 5: Greatest Hits, το οποίο ξεκινά την 1η Μαρτίου. Θα αποτελεί έναν εορτασμό των καλύτερων στιγμών του τίτλου κατά τη διάρκεια του πρώτο χρόνου κυκλοφορίας του, συμπεριλαμβάνοντας τα Superpowers, Chain Reaction, και Basketbrawl. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το trailer που ακολουθεί στη συνέχεια.

Το Knockout City κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα από το Steam και το Origin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*