Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Laser League βγαίνει από κατάσταση Early Access

*
Το ιδιαίτερο multiplayer sport game της Roll7, Laser League, αφήνει επιτέλους πίσω του το Steam Early Access και θα κυκλοφορήσει επίσης σε Playstation 4 και Xbox One στις 10 Μαΐου. Στόχος στο παιχνίδι είναι να έρθετε αντιμέτωποι με άλλες ομάδες, αποφεύγοντας τα πυρά τους, μέσα σε ειδικές αρένες, η καθεμιά με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι κλάσεις, ενώ τα διάφορα power ups που βρίσκονται σκορπισμένα, ζωηρεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Την ημέρα κυκλοφορίας, η έκδοση για PC θα περιλαμβάνει περισσότερα καλούδια από αυτή των κονσόλων, όπως χάρτες και power ups, ενώ αργότερα μέσα στο Μάιο θα γίνει διαθέσιμο και το NewMotion Brand DLC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*