Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Last Oasis σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One το 2021 (trailer)

Το survival MMO Last Oasis θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One το 2021. Η Donkey Crew ανακοίνωσε πως ο τίτλος της θα διατεθεί για τις κονσόλες της Microsoft μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2021, ενώ τώρα είναι διαθέσιμο μέσω Early Access για PC από το Steam. Η έκδοση των Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One θα υποστηρίζουν cross-play από την πρώτη κι όλας μέρα τόσο για επίσημα, όσο και για private servers. Την ημέρα του launch, τα updates των κονσόλων και του PC θα συγχρονιστούν.

Στο Last Oasis η Γη έχει σταματήσει να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και οι τελευταίοι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτή αναγκάζονται να τρέχουν ασταμάτητα για να προλάβουν τις θανατηφόρες ακτίνες του Ήλιου. Το παιχνίδι περιέχει skill-based melee σύστημα μάχης ενώ οι χρήστες θα μπορούν να χτίσουν κινητές βάσεις για να προστατευτούν από τους εχθρούς τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*