Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Legends of Runeterra της Riot Games μπαίνει σύντομα σε φάση open beta

*
Η Riot Games ανακοίνωσε πως το νέο της digital card game Legends of Runeterra έρχεται σε playable μορφή και open beta τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, οι servers του παιχνιδιού θα ανοίξουν για το PC στις 24 Ιανουαρίου και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν με έναν λογαριασμό μέχρι τις 20 Ιανουαρίου για να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μια μέρα νωρίτερα. Η επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται μέσα στο 2020 και με την έναρξη της open beta θα ξεκινήσει και το ranked mode, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ανέβουν ranks από Iron έως Master. Το Legends of Runeterra είναι ένα free-top-play competitive card game που θυμίζει Hearthstone, απλά με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα στον κόσμο του League of Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*