Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Lemnis Gate θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S (trailer)

Η Frontier Foundry ανακοίνωσε ότι το Lemnis Gate θα κυκλοφορήσει και για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S. Το turn-based combat strategy fps της Ratloop Games Canada είχε προηγουμένως ανακοινωθεί μόνο για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam με επικείμενη κυκλοφορία στις αρχές του 2021. Τελικά ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τόσο για τα last-gen όσο και για τα current-gen συστήματα το καλοκαίρι του 2021.

Στο Lemnis Gate σκοπός των παικτών είναι να χρησιμοποιήσουν εξυπνότερες τακτικές από τους εχθρούς τους σε μάχες που εξελίσσονται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις σε ένα αιώνιο time-loop. Κάθε match του Lemnis Gate χωρίζεται σε γύρους των 25 δευτερολέπτων, μέσα στα οποία οι παίκτες θα πρέπει να αντιληφθούν τις αλλαγές από γύρο σε γύρο, να μελετήσουν τις κινήσεις τους και να προβλέψουν το τι θα συμβεί στους επόμενους γύρους ώστε να βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους εχθρούς τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*