Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Little Town Hero της Game Freak έρχεται και στα δυτικά PS4 (video)

*
Το Little Town Hero είναι το νέο game της Game Freak και η NIS America ανακοίνωσε τη διάθεσή του σε εκδόσεις για το PS4 που θα εμφανιστούν σε Αμερική και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το game αναμένεται στις ΗΠΑ στις 2 Ιουνίου και λίγο αργότερα (στις 5 του ίδιου μήνα, συγκεκριμένα) στην αγορά της Ευρώπης. Η NIS America ανακοίνωσε και την κυκλοφορία της Big Idea Edition, μιας έκδοσης που περιλαμβάνει το “Life in the Village” art book, ένα “Izzit? Dazzit!” poster, ένα “Defender Duo” lapel pin set και το επίσημο soundtrack με τίτλο “Town Tunes”.



Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για το Nintendo Switch και φέρει την υπογραφή των Masao Taya, Toby Fox και Hitomi Sato. Δείτε ένα δείγμα από το gameplay του, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*