Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Marvel's Spider-Man, το Just Cause 4 και το Golf Club 2019 προστέθηκαν στο PlayStation Now (trailer)

Τα Marvel's Spider-Man, Just Cause 4 και The Golf Club 2019 είναι διαθέσιμα για το PlayStation Now όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment. Το Marvel's Spider-Man θα είναι διαθέσιμο για λήψη και stream μέχρι τις 7 Ιουλίου 2020, ενώ το Just Cause 4 θα είναι μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2020. Όλες οι λήψεις είναι περιορισμένες για τα PlayStation 4.

To PlayStation Now έχει πάνω από 800 παιχνίδια του PlayStation 4, PlayStation 2 και PlayStation 3 τα οποία μπορείτε να τα κανέτε stream και να παίξετε σε PlayStation 4 και PC. Οι χρήστες της υπηρεσίας που χρησιμοποιούν PlayStation 4 μπορούν επίσης να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν πάνω από 300 PlayStation 4 και PlayStation 2 παιχνίδια για να παίξουν τοπικά. Η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών είναι διαθέσιμη, ενώ η υπηρεσία κοστίζει €9,99 μηνιαίως και €59,99 ετησίως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δεν ξέρω αν συμφέρει να τα αγοράσει κανείς αυτά τα games και να είναι προτιμότερο από το να γίνει συνδρομητής στο PlayStation Now.

*