Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Medal of Honor αναβιώνει αποκλειστικά σε Oculus Rift (trailer)

Το Medal of Honor είναι ένα κλασσικό franchise και μάλιστα από τα πλέον επιτυχημένα, γεγονός που μαρτυρά η κυκλοφορία μιας δεκάδας και πλέον τίτλων σε 11 διαφορετικές πλατφόρμες την περίοδο 1999- 2012. Τώρα, μετά από αρκετά χρόνια απραξίας, η σειρά θα αναβιώσει στο Oculus Rift με το Medal of Honor: Above and Beyond.

Το παιχνίδι θα είναι πλήρες όσον αφορά τα προσφερόμενα multiplayer modes, ενώ το single-player campaign θα διαρκεί 10- 12 ώρες και θα εκτείνεται σε 50 διαφορετικά επίπεδα. Θα χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές πράξεις. Η πρώτη ονομάζεται Resistance και θα μας μεταφέρει στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, λίγο πριν την απόβαση στη Νορμανδία. Η δεύτερη με ονομασία Invasion ξεκινάει στην Omaha Beach και η τρίτη έχει ως σενάριο της καταστροφής μια βάσης με μυστικά όπλα των Γερμανών, σε ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στη Νορβηγία.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*