Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Metal Max Xeno θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες

*
H Kadokawa Games ανακοίνωσε ότι το Metal Max Xeno, πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες. Το πότε δεν έγινε γνωστό. Στην Ιαπωνία πάντως το λανσάρισμα των εκδόσεων για PlayStation 4 και PS Vita θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου. Σε άλλα νέα, η εταιρεία ανάπτυξης παρουσιάσε ένα νέο χαρακτήρα του παιχνιδιού, τον Misaki. Αυτός είναι 26 ετών, γιατρός και με βάση τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου, έχει γυναικεία χαρακτηριστικά και άνετα θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως μοντέλο. Παρόλα αυτά, είναι επιστήμονας και έχει γνώσεις για το πως μπορεί να θεραπεύει τους συντρόφους του. Ταξιδεύει μονάχος και ψάχνει τις χαμένες γνώσεις της ανθρωπότητας. Επιπλέον, υπαρχει ένα νέο όχημα, το αντι-αεροπορικό Type-22 Tank το οποίο τα καταφέρνει εξίσου καλά εναντίον επίγειων και εναέριων στόχων. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*