Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Metroid Dread ανέβασε τις πωλήσεις όλων των τίτλων του franchise

*
Το επιτυχημένο ντεμπούτο του Metroid Dread φαίνεται πως ξύπνησε τους fans της Nintendo στα του franchise και ανέβασε τις πωλήσεις ακόμη και παλαιότερων παιχνιδιών της σειράς. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ακόμη και στο Wii U και το Nintendo 3DS, τα Metroid games είδαν ανέλπιστα αυξημένες πωλήσεις. Για παράδειγμα, στα charts του Wii U εμφανίστηκαν ξαφνικά τα Metroid Fusion, Metroid Zero Mission, Metroid Prime Trilogy και Super Metroid, ενώ σε αυτά του Nintendo 3DS είδαμε το Metroid: Samus Returns να πιάνει την τρίτη θέση. Υπενθυμίζεται πως το Metroid Dread πέτυχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα της σειράς για την αγορά της Μ. Βρετανίας και οι πωλήσεις του ήταν 3,5 φορές πάνω από το προηγούμενο παιχνίδι του franchise που κυκλοφόρησε, του Metroid: Samus Returns για το Nintendo 3ds (2017). Δείτε μερικές σχετικές εικόνες στα παρακάτω tweets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*