Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Metroid Prime 4 επιστρέφει στην επικαιρότητα μέσα από νέες αγγελίες εργασίας στην Retro Studios

*
Έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσαμε επίσημα κάποια στοιχεία για το Metroid Prime 4 και κάποιες αγγελίες εργασίας στην Retro Studios φέρνουν ξανά το παιχνίδι στο προσκήνιο. Η εταιρεία ανέλαβε το project ξανά από τον Ιανουάριο του 2019 και πλέον αναζητά tools engineer και technology engineer για να εργαστούν στο εν λόγω παιχνίδι. Ο τίτλος έχει υποστεί καθυστερήσεις και μετά την πρώτη του εμφάνιση πριν από αρκετό καιρό φαίνεται πως τα πράγματα τουλάχιστον προχωρούν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Πλέον, μετά και την κυκλοφορία του Metroid Dread https://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Metroid-Dread-Review/70335.html, το κοινό θυμήθηκε για τα καλά το franchise και αναμένει το νέο game με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*