Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το N64 Classsic δεν είναι στα άμεσα πλάνα της Nintendo

*
Οι retro κονσόλες είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και σίγουρα το NES και το SNES Classic έχουν κυριαρχήσει στις προτιμήσεις του κοινού. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να δουν και ένα N64 Classic, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo America Reggie Fils-Aime, κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα πλάνα της εταιρείας. Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Fils-Aime δήλωσε ότι οι κυκλοφορία των δύο retro κονσολών της Nintendo ήταν μια στρατηγική απόφαση, για να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στο Wii U και το λανσάρισμα του Nintendo Switch. Αυτό που είναι στα άμεσα πλάνα της εταιρείας, είναι η συνεχής παροχή retro περιεχομένου, μέσω τη συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online, που προσφερει μια γκάμα παιχνιδιών του NES. Επιπλέον, αναλυτές αναφέρουν ότι δεν είναι και τόσο εύκολη η μεταφορά του N64 στη σύγχρονη εποχή και ένας από τους λόγους είναι το χειριστήριό του. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι εμείς θα πάψουμε να ονειρευόμαστε. Ούτε και ο Reggie Fils-Aime το απέκλεισε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*