Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το NEOGeo Arcade Stick Pro είναι τελικά κονσόλα με προ-εγκατεστημένα παιχνίδια

*
Η SNK ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το NEOGEO Arcade Stick Pro, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Οι οποίες ήρθαν τώρα. Όπως φαίνεται λοιπόν, πρόκειται για μια κονσόλα κρυμμένη μέσα στο hardware και που θα περιλαμβάνει όλες τις σχετικές εισόδους και εξόδους, αλλά και 20 games προ-εγκατεστημένα. Θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη και είναι βασισμένο στο κλασικό controller του NeoGeo.



Το νέο gadget μπορεί να λειτουργήσει σε δύο modes, το Joystick Mode και το Console Mode. Στο Joystick Mode μπορεί να τοποθετηθεί στο NeoGeo Mini ή σε ένα PC.



Στο Console Mode συνδέεται απευθείας μέσω HDMI σε μια τηλεόραση.



Πληροφορίες για τα ποια θα είναι τα 20 games, αλλά και την τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε προς το παρόν. Οπότε, υπομονή… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*