Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix δηλώνει πως δε σκοπεύει να αρχίσει τις εξαγορές gaming studios

*
Ύστερα από την πρώτη εξαγορά gaming studio από το Netflix, η υπηρεσία δηλώνει πως δεν είναι στα σχέδιά της περαιτέρω διεύρυνση του gaming τμήματός της με ανάλογες κινήσεις. Η εταιρεία απέκτησε τη Night School Studio, developer του Oxenfree, λίγους μόλις μήνες αφότου έθεσε τον Mike Verdu (πρώην executive των Electronic Arts και Facebook) ως ιθύνοντα νου του gaming τομέα της.

Κατά τη διάρκεια της νεότερης ενημέρωσης σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας ο Wilmot Reed Hastings, co-CEO του Netflix, ρώτησε τους υπόλοιπους executives για τη γνώμη τους σχετικά με τη στρατηγική της πλατφόρμας σχετικά με αγορές gaming studios. Ο Gregory Peters, chief operating officer, απάντησε πως η εταιρεία δεν πρέπει να συμπεριφερθεί καιροσκοπικά και πως δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να εξαγοράσει περισσότερους developers. Ο VP of finance Spencer Wand συμπλήρωσε όμως ότι εφόσον παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία με κάποια εταιρεία που θα ταιριάζει με την ιδεολογία του Netflix, δε θα πάει χαμένη.

Η Night School Studio αυτήν τη στιγμή αναπτύσσει το Oxenfree II: Lost Signals για κυκλοφορία σε PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*