Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix δοκιμάζει in-app games για χρήστες Android στην Πολωνία

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως οι χρήστες Android της Πολωνίας μπορούν πλέον να παίξουν παιχνίδια μέσα από την εφαρμογή της streaming πλατφόρμας. Κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο gaming, το Netflix διαθέτει τα Stranger Things 1984 και Stranger Things 3 δίχως επιπλέον χρέωση για τους ενεργούς συνδρομητές της υπηρεσίας του. Δηλώσεις μάλιστα από μεριάς Netflix αναφέρουν πως με την ενέργεια αυτή ίσα που μπαίνει δειλά δειλά στο χώρο της gaming βιομηχανίας, διαθέτοντας παιχνίδια δίχως διαφημίσεις και χωρίς in-app purchases.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ξεκαθάρισε πως τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν μέσω stream, αλλά θα ενεργοποιούνται ύστερα από download στις συσκευές των χρηστών. Για την ώρα πάντως δεν γνωρίζουμε το πότε θα γίνουν διαθέσιμα τα παιχνίδια αυτά (ή οποιοδήποτε άλλο) και στους συνδρομητές του Netflix εκτός Πολωνίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*