Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix προσθέτει κι άλλα mobile games για τους συνδρομητές του σε Πολωνία, Ισπανία και Ιταλία

*
Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε από το Netflix το πλάνο προσθήκης video games στην υπηρεσία του και, ύστερα από σχετικές δοκιμές στην Πολωνία, το mobile gaming τμήμα του διευρύνεται σε Ισπανία και Ιταλία. Έτσι, οι χρήστες συσκευών με λειτουργικό Android σε αυτές τις δύο ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν πρόσβαση στα video games που θα προσφέρονται μαζί με την συνδρομή στην υπηρεσία του Netflix. Αυτήν τη στιγμή προσφέρονται 5 παιχνίδια: Shooting Hoops, Card Blast, Teeter Up, Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να παίξουν ένα από αυτά τα παιχνίδια οδηγούνται από την εφαρμογή του Netflix στο Google Play Store ώστε να τα κατεβάσουν. Αναμένουμε νεότερα σχετικά με το gaming τμήμα του Netflix, καθώς και το πότε θα πρέπει να το περιμένουμε και στην Ελλάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*