
PS6: Πιο φθηνό από το αναμενόμενο και με digital-only στρατηγική- Τι δείχνουν οι νέες πληροφορίες

PS6: Πιο φθηνό από το αναμενόμενο και με digital-only στρατηγική- Τι δείχνουν οι νέες πληροφορίες
Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Ni no Kuni II: Revenant Kingdom εκτός από PlayStation 4, πρόκειται να κυκλοφορήσει και για PC.
Χάνεται μια ακόμη αποκλειστικότητα. Κρίμα, αλλά αφού αυτή είναι η απόφαση τι να γίνει. Οι PC gamers θα έχουν τη τιμή να παίξουν ένα διαμάντι και να ζήσουν μάλλον μια πρωτότυπη εμπειρία. Για αυτούς σίγουρα είναι πολύ καλά νέα.
Μιλαμε για ΤΟ παιχνιδι. Ενα εργο τεχνης απο εικαστικης αποψης , ενα διαμαντι για τα JRPGs, τα οποια παντα με απωθουσαν (ναι, ακομα και τα Final Fantasy). Αυτο εδω ομως το ελιωσα μεχρι τελους. Ανυπομονω για το 2.
GamingFun
Kρίμα γιατι; για το ps4;
αδιάφορο τελείως
@gamingFun
Το συγκεκριμενο ειναι το αντιθετο απο κριμα. Οι αποκλειστικοτητες εξυπηρετουν μονο τα συμφεροντα των κονσολοπαραγωγών, οι υπολοιποι δεν εχουμε κανενα κερδος. Κανενας gamer δεν εχει λόγο να νιωθει αδικημένος επειδη εσπασε μια αποκλειστικοτητα.
Απορία πως και η Level-5 που είναι τόσο friendly Nintendo δεν το εβγαλε στο Switch ??
Γνώμη μου αν τα 3rd parties πουλάνε σε κάποια κονσόλα, καλό θα ήταν τότε να είναι multiplatfrom. Στο PC γενικά ακόμα και οι γιαπωνεζιές ευτυχώς πουλάνε από ότι φαίνεται. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται στο One και για αυτό δεν βλέπουμε πολλούς 3rd party devs από Japan, να επενδύουν εκεί. Ακόμα και για το KHIII, πιστεύω η Square θα ήθελε πού να γυρίσει το χρόνο πίσω για να ακύρωνε την One έκδοση.
To πρόβλημα με το one και τη σχέση του με τα jrpg δεν είναι τόσο ότι δεν πουλάνε, όσο ότι δεν πουλάει το xbox καθόλου στην Ιαπωνία. Στο συγκεκριμένο προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω τη Microsoft γιατί σε εποχές launch του 360 οι άνθρωποι το πάλεψαν με τη Mistwalker. Lost odyssey και Blue dragon δια χειρός sakaguchi αλλά και με tales of vesperia (το καλύτερο tales imo) κ.α. Οι Ιάπωνες δυστυχώς (ή ευτυχώς, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας) δεν τσίμπησαν
@bahamut σαφώς και το πάλεψαν με το 360 και δεν έπιασε. ΤΟ θέμα είναι πως και στη Δύση δεν πουλάν τα jrpgs. Απλά δες πωλήσεις Type-0 και FFXV στο one