Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Night Trap: 25th Anniversary Edition έρχεται στο Switch

*
Το Night Trap: 25th Anniversary Edition ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για το προσεχές καλοκαίρι. Το παιχνίδι της Screaming Villains είναι ήδη διαθέσιμο σε PC και PS4, ενώ ετοιμάζεται και η έκδοση για το Xbox One. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και σε φυσική μορφή περιορισμένων αντιτύπων, παράλληλα με την τυπική ψηφιακή. Έχοντας αρχικά κυκλοφορήσει το 1992, το Night Trap έχει επιδεχτεί όλη την μοντέρνα φροντίδα έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι περιπέτειες των 5 έφηβων κοριτσιών που περνάνε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των Martin, έχουν αποκτήσει δύο πρόσθετες σκηνές και δύο documentaries. Πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη του Survivor, ενός mode με online multiplayer δυνατότητες όπου οι παίκτες προσπαθούν να παγιδεύσουν τους επίδοξους εισβολείς. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των βίντεο που έχουν άμεση σχέση με την ιστορία, χωρίς καμία διακοπή, μέσω της λειτουργίας Theater. Ακολουθεί το σχετικό σύντομο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*