Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις και το Nintendo 64

*
Το Nintendo Switch κατάφερε να καταγράψει άλλο ένα επίτευγμα στην εμπορική του πορεία, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τις συνολικές πωλήσεις του Nintendo 64. Αυτό έρχεται να ακολουθήσει το ρεκόρ πωλήσεων που έσπασε ξεπερνώντας τις πωλήσεις Wii U και GameCube (σε όλη την περίοδο κυκλοφορίας τους). Η τελευταία εξέλιξη έρχεται μετά και τις πωλήσεις της εβδομάδας που τελείωσε στις 6 Απριλίου, όταν και το Switch πούλησε κάτι παραπάνω από 200.000 κονσόλες, σύμφωνα πάντα με το VGChartz. Αποτέλεσμα αυτής της πορείας είναι να φτάσει σε πωλήσεις τα 33.15 εκ. συστήματα στα χέρια καταναλωτών, την ώρα που το Nintendo 64 πούλησε συνολικά σε όλη την πορεία της κυκλοφορίας του 32.93 εκ. κονσόλες. Αν δε, βάλουμε στην εξίσωση το γεγονός ότι το Nintendo Switch πέτυχε αυτό το νούμερο σε μόλις δύο χρόνια (σε αντίθεση με τα 6 του Nintendo 64), τα συμπεράσματα είναι πιο εύκολα. Επόμενος στόχος για το Nintendo Switch είναι το SNES, το οποίο και έχει καταγράψει 49.1 εκ. πωληθέντα συστήματα. Τα παραπάνω στατιστικά έρχονται από το VGChartz, κάτι που σημαίνει πως είναι κατά προσέγγιση, μιας και τα τελευταία επίσημα νούμερα ανακοινώθηκαν από την Nintendo τον Ιανουάριο. Ωστόσο φαίνεται πως αργά ή γρήγορα η…προσπέραση θα συμβεί και με κάθε επισημότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Τι κονσολαρα στην εποχη της,τι παιχνιδαρες ειχε...και βλεπω πως το switch βαζει πλωρη να ξεπερασει σε πωλησεις και το snes,αλλη μυθικη κονσολα.Το playstation της τοτε εποχης.

      • T_K_L_L_LUIGI
      • Πολύ ωραία όλα τα νούμερα, αλλά απο την άλλη αν το δεις απο καθαρά gaming πλευρά, οι κονσόλες που περνάει το switch είχανε παραπάνω παιχνίδια να δώσουνε. Το switch χρειάζεται και άλλους τίτλους, εχουν δωθεί κάποιοι καλοί τίτλοι αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτοί. Ας ελπίσουμε ότι όταν στο μέλλον θα μιλάμε για το switch θα θυμόμαστε τα πολύ καλά παιχνίδια που εχει δώσει.

        • mysterious
        • Γι'αυτο και ολοι θελουν απο τη nintendο δυνατα multiplatforms μιας και τα first parties της ειναι αριστα.

*