Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το No More Heroes έρχεται στο Nintendo Switch

*
Η υπηρεσία ηλικιακής αξιολόγησης videogames έχει περάσει στη λίστα της το No More Heroes για το Nintendo Switch, κάτι που σημαίνει πως σύντομα αναμένουμε και τις σχετικές επιβεβαιώσεις για την κυκλοφορία. Το No More Heroes κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2007 για το Wii, ενώ μια βελτιωμένη έκδοσή του με την ονομασία No More Heroes: Heroes’ Paradise εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2010 για PS3 και Xbox 360. O Suda51 ρωτήθηκε τον Ιούλιο του 2019 για το αν θα ήθελε να φέρει τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς στο PS4 και απάντησε πως «ναι, είμαστε σε συζητήσεις με την Marvelous για να το κάνουμε», οπότε όλα τα παραπάνω μας αφήνουν να σκεφτούμε πως ίσως να το δούμε και σε άλλα formats. Υπομονή λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*