Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Oculus Quest μετονομάζεται σε Meta Quest και το GTA: San Andreas έρχεται στο Meta Quest 2

*
Οι χθεσινές ανακοινώσεις του Facebook Connect και της αλλαγής ονομασίας της εταιρείας σε Meta επηρεάζουν και τα Oculus Quest που μετονομάζονται σε Meta Quest και έχουμε και αποκάλυψη για την κυκλοφορία του GTA: San Andreas. Αρχικά, ο Mark Zuckerberg σημείωσε πως από το 2022 κι έπειτα, η σειρά Oculus Quest θα μετονομαστεί πλήρως σε Meta Quest, ενώ και το Oculus App θα μετονομαστεί σε Meta Quest App. Αντίστοιχα, το Facebook Portal θα μετονομαστεί σε Meta Portal τους επόμενους μήνες. Κάτι που έχει σημασία επίσης είναι πως μετά την αλλαγή δεν θα απαιτείται πλέον λογαριασμός στο Facebook για τους κατόχους συσκευών Oculus. Ο επικεφαλής του (πλέον) Meta αποκάλυψε ακόμη πως το GTA: San Andreas μεταφέρεται στον κόσμο του VR για να κυκλοφορήσει στο Oculus Quest 2 (Meta Quest 2), χωρίς ωστόσο να δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2004 για το PS2 και ήταν η πέμπτη κυκλοφορία για τη σειρά, με τον Carl “CJ” Johnson να προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη μετά το θάνατο της μητέρας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*