Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Override 2: Super Mech League κυκλοφορεί στις 22 Δεκεμβρίου (trailer)

Με ένα gameplay video, η Modus Games, ανακοίνωσε πως το Override 2: Super Mech League θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου. Στο εν λόγω video, οι developers του παιχνιδιού, μας παρουσιάζουν κάποια νέα χαρακτηριστικά. 

Ο τίτλος διαθέτει single και multiplayer campaigns, και συγκεκριμένα στο multiplayer μπορούν να παίξουν έως και 4 άτομα, online ή offline. Ακόμα, υπάρχουν διαθέσιμα 20 mechs από τα οποίο μπορεί να διαλέξει ο παίκτης. Φυσικά, το παιχνίδι έχει βελτιωμένο combat-system σε σχέση με το πρώτο, με πιο ομαλή κίνηση αλλά και νέα combos.


Το Override 2: Super Mech League θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*