Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PC Gaming Show 2021 θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο

*
Το PC Gamer ανακοίνωσε ότι το PC Gaming Show 2021 θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο, δίχως για την ώρα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Το περασμένο έτο, το PC Gaming Show πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, με νέα από περίπου 50 παινχνίδια. Μία από τις πλέον σημαντικές ανακοινώσεις ήταν η κυκλοφορία του Persona 4 Golden για PC. Επιπλέον υπήρχε η ανακοίνωση για το λανσάρισμα του πρώτου Story of Seasons σε PC και συγκεκριμένα η επιβεβαίωση εκ μέρους της XSEED ότι το Story of Seasons: Friends of Mineral Town θα έκανε την εμφάνισή του και σε υπολογιστές.

Για άλλη μία χρονιά αναμένουμε να παρουσιαστούν σημαντικά παιχνίδια, τόσο από μεγάλους publishers, όσο και από ανεξάρτητες εταιρείες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*