Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PC η καλύτερη πλατφόρμα για δημιουργία video games

*
Κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference, δημοσιοποιήθηκε μια έρευνα η οποία εμπεριέχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την βιομηχανία. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το PC παραμένει η κύρια πλατφόρμα που ενδιαφέρει τους περισσότερους δημιουργούς όσον αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών. Περίπου 4.000 developers ρωτήθηκαν και 56% απάντησαν πως το προηγούμενο παιχνίδι τους κυκλοφόρησε το PC, ενώ, το 66% δήλωσε πως και το επερχόμενο παιχνίδι τους θα βρεθεί στους υπολογιστές με το 62% εξ αυτών να πιστεύουν πως και το επόμενο παιχνίδι, στο μέλλον, θα βγει επίσης στο PC. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το 2% υποστήριξε πως εργάζεται αποκλειστικά σε παιχνίδια επόμενης γενιάς, το 46% ότι δουλεύει σε παιχνίδι τωρινής γενιάς και ένα 16% διάλεξε και τις δύο επιλογές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*