Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS4 κορυφαίο format στις πωλήσεις τίτλων για την Ubisoft

Ένα αρκετά ικανοποιητικό 2014, από οικονομικής πλευράς, είχε η Ubisoft, καθώς σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που εξέδωσε η εταιρεία είχε έσοδα 1,463.8 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό κέρδος έφτασε τα 112,7 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα στις πωλήσεις ανά κονσόλα, το PS4 ήταν αυτό με το μεγαλύτερο ποσοστό, καθώς το 32% των παιχνιδιών της Ubisoft πωλήθηκαν για την πλατφόρμα της Sony, έναντι του 20% που έκανε στο Xbox One. Αξιοσημείωτο είναι και το μόλις 1% που είχε στην πίτα των πωλήσεων το Wii U, μικρότερο από το αντίστοιχο κομμάτι που πήρε το Wii. Τέλος, η βόρεια Αμερική έμεινε στην κορυφή, ως η ήπειρος με τις περισσότερες πωλήσεις με 46%, αλλά οι αριθμοί φανερώνουν και την αύξηση των πωλήσεων στην Ευρώπη, όπου στο τελευταίο τρίμηνο, είχε το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων. Δείτε το σχετικό γράφημα στη συνέχεια.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*