Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 θα επιτρέπει την ηχογράφηση voice chats για την αναφορά ανάρμοστης συμπεριφοράς

*
Το PlayStation 5 θα επιτρέπει στους χρήστες του να ηχογραφούν και να κάνουν upload αποσπάσματα από τα voice chats τους, έτσι ώστε να ελέγχονται από αρμόδιους moderators για ενδεχόμενη τοξική συμπεριφορά μεταξύ των gamers. Το χαρακτηριστικό αυτό εμφανίστηκε στο PlayStation 4 ύστερα από το νεότερο software update της κονσόλας. Οι παίκτες των PS5 και PS4 μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους τα parties στα οποία συμμετέχουν, οπότε και οποιοσδήποτε είναι μέλος ενός party από το PS4 του μπορεί να ηχογραφηθεί από κάποιον που συμμετέχει από το PS5 του.

Το feature εμφανίστηκε στο PS4 διότι οι χρήστες της κονσόλας θα βλέπουν σχετική ένδειξη όταν βρίσκονται σε ένα chat με χρήστες του PS5. Η Sony ξεκαθάρισε επίσης πως τα parties δεν θα ηχογραφούνται αυτόματα και αυθαίρετα, αλλά ύστερα από αίτημα αναφοράς από κάποιον από τους συμμετέχοντες χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*