Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 προορίζεται για το hardcore κοινό

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η Sony σχεδιάζει το PS5 έχοντας στο επίκεντρο τους “hard-core” gamers που προτιμούν παιχνίδια με γραφικά υψηλής ποιότητας. Βασική στρατηγική της εταιρείας θα είναι η προσέλκυση πελατών με ΑΑΑ τίτλους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια πρόσφατης σύσκεψης, ο chief executive της Sony, Kenichiro Yoshida, ανάφερε οτι τα παιχνίδια είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Αυτό σημαίνει πως η ιαπωνική εταιρεία θα επικεντρωθεί σε πρωτοκλασσάτους τίτλους, αφήνοντας ίσως στο περιθώριο ανεξάρτητες παραγωγές. Οι τελευταίες δεν θα παραγκωνιστούν τελείως, όμως προτεραιότητα δίνεται πλέον σε υψηλού κόστους παραγωγές από τα first party studios.


Μάθετε τα πάντα για το PlayStation 5 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.


Όπως συμπλήρωσε ο Yoshida, αυτό θα συμβεί επειδή το κοινό αγοράζει κονσόλες για να παίζει παιχνίδια υψηλής ποιότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • μαθαμε λοιπον οτι hardcore gaming σημαινει να παιζεις παιχνιδια μεγαλων στουντιο με υψηλης ποιοτητας γραφικα (συνηθως με θεματολογια πιστολιδι και εκρηξεις). Αν ξημεροβραδιαζεσαι πχ με στρατετζη γκεημς ή αφιερωνεις ωρες να δημιουργησεις στο μαριο μεηκερ ή παιζεις minecraft εισαι softcore gamer

    • vonzuchter
    • η αληθεια ειναι αλλη... τα πιου πιου πιστολιδι εκρηξεις ειναι παιχνιδια της εβδομαδας τα τελειωνεις και μετα αγορασεις και αλλο και μετα αλλο κτλπ και τζιραρεις , αμα παιζεις τοταλ γουορ δινεις σουμα με ολα τα dlc κανα 80ρι και παιζεις 5-6 χρονια

      • Kaiserman
      • Το ίδιο μπορείς να πεις για όλα τα παιχνίδια. Πάρε για παράδειγμα την σειρά ARMA που είναι συνδιασμός διαφόρων τύπων. Επίσης, απ' ότι διάβασα τέτοιου είδους παιχνίδια (Hearts of Iron IV, XCOM...) είχανε στο νου τους, τα πιο μεγάλα.

    • nikolas_7
    • Είδα και το PS4!!! Ένα σκασμό indie που μπορούν να τρέξουν και σε PS1 αφού τα ίδια γραφικά έχουν, χαραμίζοντας ουσιαστικά την κονσόλα. Το remaster, του remaster, το remaster, ω remaster!!! Σωστά παιχνίδια από κορυφαία studios που κυκλοφόρησαν στην ώρα τους και είναι αυτό που λέω παιχνίδια PS4 είναι 3. Horizon zero dawn, God of War, Uncharted 4. Τίποτα άλλο. Έγινε τόσος ντόρος για το Days Gone και κυκλοφόρησε καθυστερημένα για να βγάλουν σπασμένο παιχνίδι. Πού ακούστηκε day one update 25 γίγα και κάθε update ήταν από 5 έως 12 γίγα τη φορά. Καθυστέρησε το ακόμα ένα χρόνο μπας και βγει το παιχνίδι σωστά. Για μένα το PS4 είναι ένα PS3+ και η προ έκδοση ένα PS3++. Θα μπορούσαν να έχουν εκμεταλλευτεί την κονσόλα πολύ καλύτερα πιστεύω!!!

*