Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paladins έρχεται στο Nintendo Switch

*
Το fantasy shooter της Hi-Rez Studios, Paladins, που συνδυάζει τους φρενήρεις πυροβολισμούς με τα card-based loadouts, θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch στις 12 Ιουνίου. Είναι επιβεβαιωμένο ότι το Paladins θα τρέχει στα 60 fps και θα υποστηρίζει online multiplayer όχι μόνο μεταξύ των κατόχων της υβριδικής κονσόλας, αλλά και του Xbox One. Η επερχόμενη κυκλοφορία του τίτλου στο Switch θα πραγματοποιηθεί με την μορφή ενός Founder's Pack, το οποίο θα κοστίζει €29,99 και θα περιλαμβάνει τους ήδη υπάρχοντες champions αλλά και όλους όσους προστεθούν μελλοντικά, όπως και αποκλειστικά cosmetic items. Η free-to-play έκδοση θα διατεθεί κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Το Paladins ανήκει ήδη στην βιβλιοθήκη των PlayStation 4, Xbox One και PC ενώ αρκετά πρόσφατα, κατέθεσε στο Steam την δική του πρόταση στο είδος των battle royale, το Realm Royale.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*