Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Panzer Dragoon: Remake απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox One

*
Το Panzer Dragoon: Remake έρχεται σύντομα στο Xbox One, καθώς η MegaPixel Studio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην κονσόλα της Microsoft για τις 11 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος σε PlayStation 4, Nintendo Switch, PC και Google Stadia.

Το Panzer Dragoon: Remake πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού που πρωτοκυκλοφόρησε το 1995 για Sega Saturn και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στους παίκτες όσο και στους κριτικούς. Η νέα έκδοση θα έρθει με γραφικά που ταιριάζουν στα σημερινά πρότυα και μερικές αλλαγές στο gameplay προκειμένου να είναι ελκυστικό για τους σύγχρονους παίκτες.


Κατά τα άλλα η ιστορία παραμένει η ίδια και οι παίκτες θα πρέπει να πιλοτάρουν σε επτά ρεαλιστικά επίπεδα. Από τροπικούς ωκεανούς έως ερηπωμένες πόλεις. Ακόμα οι παίκτες θα πολεμήσουν το Prototype Dragon που εμφανίζεται μαζί με γιγάντια dragonflies, σφήκες σε μέγεθος ανθρώπου και πολεμικά αστρόπλοια. Επιπλέον οι επιθέσεις των παικτών στους εχθρούς θα γίνονται από οποιαδήποτε κατεύθυνση, δίχως κανένα έλεος. Τέλος θα υπάρχουν βελτιωμένα controls και lock-on targeting.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*