Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation Direct Store έρχεται και στην Ευρώπη

*
Όλα δείχνουν πως το PlayStation Direct Store ετοιμάζεται να έρθει και στην Ευρώπη. Μια καινούργια αγγελία αναζητά director για ένα PlayStation Direct Europe Store, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της ηπείρου να αγοράσουν το PlayStation 5 απευθείας από τη Sony, δίχως να χρειάζεται να απευθυνθούν σε κάποιον retailer. Το κατάστημα στην Αμερική είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τελευταία εξαιτίας των ελάχιστων διαθέσιμων PlayStation 5, οδηγώντας τους καταναλωτές στην αναζήτησή του στην πηγή.

Δουλειά του director του European store θα είναι, σύμφωνα με την αγγελία, η οργάνωση στρατηγικής των πωλήσεων στη Γηραιά ήπειρο, αλλά και η επίτευξη των στόχων του καταστήματος όσον αφορά στις πωλήσεις αυτές. Το US PlayStation Direct Store άνοιξε τις ψηφιακές του πύλες τον Σεπτέμβριο του 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*