Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pokemon Go Fest επιστρέφει

*
Η Niantic ανακοίνωσε την επιστροφή του Pokemon Go Fest για το προσεχές καλοκαίρι. Το event θα διοργανωθεί σε ένα Σαββατοκύριακο στις 14 και 15 Ιουλίου στο Σικάγο, με το όνομα “A Walk in the Park in Chicago”. Η Niantic σίγουρα θυμάται την περσινή, παρθενική διοργάνωση του συγκεκριμένου event που εύκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί φιάσκο ύστερα από την δυσκολία των παρευρισκομένων να παίξουν το παιχνίδι εξαιτίας πολλών bugs και αδυναμιών των servers του Pokemon Go, αναγκάζοντας τη να αποζημιώσει τους συμμετέχοντες που αγόρασαν το εισιτήριο αξίας $20 και πολλούς από τους οποίους ταξίδεψαν από μακριά για να πάρουν μέρος. Μιλώντας με την επερχόμενη επιστροφή της διοργάνωσης, ο CEO της Niantic John Hanke δήλωσε αισιόδοξος και ανέφερε τα επιτυχημένα events που διοργάνωσε η εταιρεία για να υποστηρίξει τον τίτλο σε Ιαπωνία, Κορέα και πολλές πόλεις της Ευρώπης. Η προπώληση των εισιτηρίων, που θα κοστίζουν $20 όπως πέρσι, θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου και δεν μένει παρά να δούμε αν οι fans του Pokemon Go δείξουν στη Niantic την εμπιστοσύνη που χρειάζεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*