Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Prince of Persia στο For Honor μέσω seasonal event (trailer)

Ένα ακόμα event φαίνεται να ετοιμάζουν οι δημιουργοί του For Honor, το κεντρικό θέμα του οποίου δεν το περίμενε κανείς. Σύμφωνα με το νέο trailer που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από τη Ubisoft, ο Prince of Persia κάνει επιδρομή στον κόσμο του For Honor στο επερχόμενο seasonal event που θα ονομάζεται For Honor: Blades of Persia.

Από σήμερα έως και τις 2 Απριλίου, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους ποικιλία από quests και game modes βασισμένα στο Prince of Persia. Το event θα χωρίζεται σε δύο κεφάλαια, με το δεύτερο να ξεκινά στις 19 Μαρτίου και να αφορά το δαιμονικό alter ego του Prince.


Φυσικά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν διάφορα δώρα, όπως το Blade of Fate animation εκτέλεσης, ενδυμασίες Ratash και Sandwraith, θέματα για το μενού, αλλά και ένα ornament μορφή κλεψύδρας, μερικά από τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω ενός free event pass. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε εμβλήματα φέρνοντας εις πέρας ορισμένα community orders, αλλά και να παίξετε ένα ολοκαίνουργιο arcade quest με τίτλο “The Lost Prince”.
Οι προσθήκες, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού η κοινότητα θα μπορεί να παίξει ένα special Dominion, που θα λέγεται Ruler of Time και θα λαμβάνει χώρα σε μία μεταμορφωμένη εκδοχή του επιπέδου Harbour.

Η διαφορά του συγκεκριμένου mode με το κανονικό Dominion θα είναι ένας ανεμοστρόβιλος που θα βρίσκεται στο κέντρο του χάρτη, αλλά και διάφορες παγίδες διάσπαρτες στο επίπεδο. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο Prince, ο οποίος θα ξεπροβάλλει από τον ανεμοστρόβιλο και αν τον νικήσετε, θα κερδίσετε αυτόματα 150 πόντους για την ομάδα σας. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η μάχη δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού ο Prince θα μπορεί να τηλεμεταφέρεται, να σταματάει το χρόνο και άλλα πολλά. Ευτυχώς, πρόκειται να προστεθούν 26 νέα όπλα, τα οποία θα βρίσκονται στο επίπεδο και οι παίκτες θα τα χρησιμοποιούν για να κατατροπώσουν πιο εύκολα τον Prince.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του επερχόμενου event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*