Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Professor Layton and the Lost Future HD έρχεται σύντομα σε iOS και Android

*
Η Level-5 ανακοίνωσε πως Professor Layton and the Lost Future HD θα κυκλοφορήσει επίσημα σε iOS και Android στις 13 Ιουλίου. Ο τίτλος της εταιρείας είχε κάνει το αρχικό του ντεμπούτο στο Nintendo DS το 2008 στην Ιαπωνία και αργότερα ακολουθήσε τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Αμερική και τον Οκτώβρη στην Ευρώπη. Η έκδοση του παιχνιδιού σε iOS και Android συσκευές θα προσφέρει μια γνώριμη εμπειρία στους fans με βελτιωμένα γραφικά και features.

Στο Professor Layton and the Lost Future HD θα ακολουθήσουμε τον πολυμήχανο Professor Layton που λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τον βοηθό του Luke, που βρίσκεται 10 χρόνια στο μέλλον και του εξηγεί πως το Λονδίνο βρίσκεται σε χάος. Ο καθηγητής θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με ορισμένα γεγονότα του παρελθόντος και να ανακαλύψει ποια ήταν η αίτια πίσω από όσα συμβαίνουν στο μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*