Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Project Argo είναι ο νέος τίτλος των δημιουργών του Arma

Η Bohemia Interactive που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του Arma, ανακοίνωσε ένα νέο τίτλο, το Project Argo. Ο τίτλος βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και είναι ένα 5v5 multiplayer tactical FPS, βασισμένο στους μηχανισμούς του Arma 3. Επιπλέον, είναι από τους πρώτους τίτλους της Bohemia Incubator, η οποία φιλοδοξεί να παράγει περισσότερα παιχνίδια στο μέλλον τα οποία θα διατίθεται δωρεάν, όπως και το συγκεκριμένο, για τον λόγω του ότι αρκετοί από τους τίτλους μπορεί να μην ολοκληρωθούν ποτέ. Στο μέλλον θα δούμε εάν ένα τέτοιου είδους εγχείρημα θα καρποφορήσει ή όχι, μέχρι τότε όμως, μπορείτε να δείτε το παρακάτω video που η εταιρεία παρουσιάζει το όραμά της ή απλά να επισκεφθείτε το site της, για να δοκιμάσετε τον τίτλο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*