Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Project PT demo του Silent Hills έτρεχε για ένα διάστημα στο PS5

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Konami επιβεβαίωσε με δήλωσή της πως το Project PT demo δεν θα μπορεί να κατέβει ούτε στο PS5, καθώς πλέον έχει γίνει delist από το PlayStation Store. Ωστόσο σύμφωνα με αναφορές τόσο του Polygon, όσο και του GamesRadar παρουσιάζουν πως ήταν σε θέση να δοκιμάσουν το PT demo του Silent Hills στο PlayStation 5 στα τέλη του Οκτωβρίου. Αυτό μπορούσε να συμβεί καθώς το listing του για το PlayStation 5 ήταν διαθέσιμο, πριν γίνει οριστική αλλαγή αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Συγκεκριμένα το Polygon αναφέρει πως το PT demo του Silent Hills στο PlayStation 5 παρουσίαζε το ίδιο performance με αυτού του PlayStation 4, χωρίς να εντοπίζονται προβλήματα κατά τη διάρκεια του gameplay. Ένας εκπρόσωπος της Sony Interactive Entertainment τοποθετήθηκε επιώ του θέματος σχετικά με το backward compatibility του PT demo στην νέα κονσόλα της Sony, πως ήταν απόφαση του publisher και συγκεκριμένα της Konami.


Το Project PT κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014 και αφαιρέθηκε από το PS Store τον Απρίλιο του 2015, όταν και η Konami ακύρωσε την ανάπτυξη του Silent Hills.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*